Instagram Gizli Hesabı Nasıl Görebilirim?

Instagram Gizli Hesabı Nasıl Görebilirim?

Popüler sosyal medya uygulaması olan Instagram’da kullanıcıların hesaplarını gizleme ya da herkese açık hale getirme imkânı bulunmaktadır. Hesabı gizli olan kullanıcıların paylaşımları görüntülenemediğinden, bu yönde bir talep ortaya çıkmıştır. Peki, Instagram’da gizli hesabı görmek mümkün mü? Evet. Bunun üçüncü taraf uygulamalar ile görüntülenmesi mümkün. Peki, Instagram gizli hesabı nasıl görebilirim?Şimdi bu konunun tüm detaylarından bahsedeceğiz.

Instagram’da Gizli Hesabı Nasıl Görebilirim?

Diğer sosyal medya mecralarından daha popüler olan ve ticari olarak da çok ciddi faydası bulunan Instagram, kullanıcı memnuniyeti açısından pek çok özellik sunuyor. Kullanıcılara sunduğu özelliklerden bir tanesi de profili gizleme özelliğidir. Bu şekilde kişinin yalnızca profil bilgileri görünmektedir. Ancak çeşitli üçüncü taraf uygulamalar sayesinde gizli Instagram hesaplarını görmek mümkün. Peki, nasıl? Şimdi size bu uygulamalardan bahsedeceğiz.

Postegro

En popüler Instagram gizli hesap görme uygulamalarından bir tanesi olan Postegro, kullanım kolaylığı açısından son derece avantajlıdır. Ancak Postegro uygulamasına Google Play ya da App Store üzerinden ulaşmak mümkün değil. APK olarak internet üzerinden bulup telefonunuza indirebilirsiniz. Bunun yanında web versiyonu da bulunuyor. Webpostegro olarak bilinen bu versiyona DNS ayarlarınızı değiştirerek rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Kullanırken dikkat etmeniz gerekenler ise şu şekildedir:

· Ücretsiz sürümde günlük 3 defa gizli hesap sorgulama hakkınız bulunmaktadır.

· Yeni açılan bir hesapla Postegro’dan sorgulama yapmak istediğinizde “hesap limitiniz 0’dır” şeklinde bir uyarı ile karşılaşırsınız. Bunun sebebi yeni bir hesap olmasıdır.

· Aynı zamanda Postegro üzerinden “reklamları kaldırma”, “sınırsız hikaye bakma”, “sınırsız gizli hesaplara bakma” ve “hepsi birden” özelliklerinden ücretli şekilde yararlanabilirsiniz.

Yukarıdaki özelliklere sahip olan Postegro, en profesyonel gizli hesaplara bakma uygulamalarından bir tanesidir.

Ghostegro

Sıklıkla kullanılan Instagram gizli hesap görme uygulamalarından bir tanesi de Ghostegro’dur. Bu uygulama sayesinde Instagram’da gizli hesaplara bakılabilmekte, aynı zamanda hikayeler anonim olarak izlenebilmektedir. Postegro’da olduğu gibi Ghostegro’da da günlük limit bulunmaktadır. Ancak ücretli versiyonlarını satın alarak sınırsız gizli hesaba bakma avantajından yararlanabilirsiniz. Buna ek olarak Ghostegro’nun uygulaması Google Play ve App Store’da yer almıyor.

Ghosty

Instagram gizli hesabı nasıl görebilirim? diyorsanız, bunu size sağlayacak olan uygulamalardan bir tanesi de Ghosty olarak dikkat çekmektedir. Diğer gizli hesap görme uygulamalarında olduğu gibi Ghosty uygulamasında da günlük limit bulunuyor. Limitlere takılmadan kullanmak isterseniz de mutlaka ücretli versiyonlardan yararlanmanız gerekir. Diğer özelliklerinden ise şu şekilde bahsedebiliriz:

· Gizli hesapların görüntülenebilmesi için bakmak istediğiniz hesabı takip eden kullanıcılardan bir tanesinin bu tür uygulamaları kullanıyor olması gerekir. Ancak bu şekilde görüntüleme gerçekleştirilebilir.

· Günlük limitler olduğundan, ücretli versiyon olmadan sınırsız kullanım sağlanamamaktadır.

· Google Play ya da App Store üzerinden indirilmesi mümkün değildir. APK olarak indirilip kurulması gerekmektedir.

Yukarıdaki özelliklere sahip olan Ghosty, sıklıkla tercih ediliyor. Böylece kolay bir şekilde Instagram’daki gizli hesaplara bakma şansı elde edebiliyorsunuz.

Instagram’da Gizli Hesap Görme Güvenilir Mi?

Instagram’ın kullanıcılarına sunduğu gizli hesap özelliği, sizi takip etmeyen kullanıcıların paylaşımlarınızı görememesini sağlayacaktır. Peki, Instagram gizli hesabı nasıl görebilirim? Bunu gizli hesap görme uygulamaları sayesinde gerçekleştirmek mümkün. Ancak belirli riskleri taşıdığı da unutulmamalıdır. Çünkü bu uygulamalar sayesinde kendi hesabınız ile giriş yaptığınızdan, şifre bilgilerinize ulaşılıyor ve hesabınızın çalınma riski artıyor. Ayrıca izniniz olmadan beğenme ve takip etme gibi durumlar ile de karşı karşıya kalabiliyorsunuz. Bu nedenle kullanırken çok dikkatli olmanız gerektiğini unutmamalısınız.

Sizin için hazırladığımız “Instagram Gizli Hesabı Nasıl Görebilirim?” isimli içeriğimizi burada sonlandırıyoruz. Siz de soru ve görüşlerinizi bizimle yorum kısmından paylaşarak cevaplarını bulabilirsiniz.

Sıkça Sorulan Sorular

Takip Etmeden Profili Görme Mümkün Mü?

Instagram’daki gizli profilleri takip etmeden görmek istiyorsanız, gizli hesabı görme uygulamalarını tercih edebilirsiniz. Bu uygulamaların çalışabilmesi için görmek istediğiniz hesabı takip eden kullanıcılardan en az bir tanesinin ilgili uygulamaları kullanması gerekir.

Instagram Gizli Hesabı Görme Uygulamaları Ücretsiz Mi?

Gizli hesabı görmek istediğiniz uygulamaların birçoğu ücretsizdir. Ancak ücretsiz versiyonlarında günlük sınır bulunur. Kimisinde günlük 2, kimisinde de 3 gizli hesaba bakma hakkı verilir. Bunun yanında sınırsız görüntüleme için ücretli versiyonları da bulunmaktadır. Bu şekilde dilediğiniz gizli hesaba dilediğiniz kadar bakma şansı elde edebilirsiniz.