Instagram Toplu Takipten Çıkma Nasıl Yapılır?

Instagram Toplu Takipten Çıkma Nasıl Yapılır?

Sosyal ilişkiler kurma, arkadaşlarımızla bir şeyler paylaşma ve ayrıca ticari faaliyetler gerçekleştirme gibi sebeplerle milyarlarca kişinin kullandığı Instagram, en popüler sosyal medya platformlarından bir tanesi. Ancak belirli problemlerle karşılaşıldığı da bir gerçek. Bunlardan bir tanesi de Instagram toplu takipten çıkma. Bunun için Instagram’ın sağladığı bir özellik yok. Peki, Instagram takipten çıkma toplu olarak nasıl gerçekleştirilir?

Instagram Toplu Takipten Çıkma Programı Nedir?

Bazı durumlarda hesabımızdaki takipçi sayısını yükseltmek için pek çok kişiye takip isteği göndeririz. Bunlardan kimileri döner, kimileri de dönmeyerek takip ettiğimiz kişiler arasında yer alır. İşte tam da bu noktada o kişileri takipten çıkarmak gerekiyor. Ayrıca bir işletmeyseniz ve takip ettiğiniz kişi sayısını sıfırlamak istiyorsanız, o halde Instagram toplu takipten çıkma programı tam da size göre olacak. Çünkü Instagram’ın kullanıcılarına vadettiği toplu takipten çıkarma özelliği bulunmuyor. Tek tek tüm kullanıcıları takipten çıkarmalı ve onay butonuna basmalısınız. Ancak üçüncü taraf uygulamalar ile bunun önüne geçmek mümkün. Şimdi bu uygulamalardan bahsedeceğiz.

Instagram Toplu Takipten Çıkma Uygulamaları

Galerideki fotoğrafları silerken hepsini seçebilir ya da tek tek seçip, toplu şekilde silebiliriz. İşte bu özelliği Instagram’da takipten çıkma işlemlerinde kullanmak mümkün değil. Bunun yerine her takipçiyi tek tek takipten çıkmalı ve sonrasında gelen onay butonuna tıklamalısınız. Ancak tüm bu meşakkatli süreci atlatmak, toplu şekilde takipten çıkabilmek için toplu takipten çıkma uygulamalarını kullanabilirsiniz. Üçüncü taraf programlar sayesinde gerçekleştirilen bu işlem, size takipten çıkarma sürecinde büyük kolaylık sağlayacak. Peki, toplu takipten çıkma Instagram üzerinden hangi uygulamalar ile gerçekleştirilir? Bunlardan bahsedelim.

Clean For IG

Instagram üzerinden tek tek takipten çıkma işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Toplu yapmak istediğinizde ise muhakkak ki üçüncü taraf uygulamalar kullanmalısınız. İşte Clean For IG bu açıdan son derece önemli. App Store’da yer alan bu uygulama sayesinde toplu takipten çıkma işlemini kolayca kullanabilirsiniz. Ancak bu uygulamanın Android cihazlarda bulunmadığını söylemeliyiz. Peki, Instagram toplu takipten çıkma iOScihazlarda nasıl gerçekleştirilebilir?

· Öncelikle App Store’a girin.

· Ardından ilgili uygulamayı cihazınıza yükleyin.

· Instagram kullanıcı adı ve şifrenizi kullanarak giriş yapın.

· Sonrasında takipten çıkmak istediğiniz kişileri seçin ve toplu olarak takipten çıkın.

Yukarıda da görüldüğü üzere Clean For IG sayesinde toplu takipten çıkma özelliğinden kolay bir şekilde faydalanılabilmektedir. Şimdi ise Android cihazlar için tercih edilebilecek uygulamadan bahsedelim.

Unfollowers

Google Play Store üzerinde yer alan bu uygulama sayesinde Instagram’da toplu takipten çıkma işlemlerini kolaylıkla gerçekleştirebileceksiniz. Ayrıca mobil cihazınıza yükledikten sonra herhangi bir sorun olmadan kullanabileceksiniz. Peki, Instagram toplu takipten çıkma Android cihazlarda nasıl gerçekleştirilir?

· Öncelikle Unfollowers uygulamasını Play Store üzerinden telefonunuza yükleyin.

· Ardından Instagram kullanıcı adı ve bilgilerinizle giriş yapın.

· Sonrasında takipçileriniz arasından 10’lu seçimler yaparak toplu takipten çıkma işlemini gerçekleştirin.

Uygulamanın kullanımı yukarıdaki gibidir. Siz de bu uygulamaları kullanarak, tek tek takipten çıkma derdinden kurtulabilirsiniz.

Instagram Takip Bırakma Uygulaması Güvenilir Mi?

Çeşitli özellikleri Instagram üzerinden gerçekleştirmeniz ne yazık ki mümkün değildir. İşte bu eksikliğe göre tasarlanan uygulamalar da ihtiyacı bir şekilde karşılıyor. Ancak bunu karşılarken ne kadar güvenlik sağlıyor? İşte asıl önemli soru burada. Çünkü bu uygulamalarda çok büyük güvenlik açıkları var. Birçoğu da verilerinizi kullanıyor. Güvenli olduklarını söylemek ne yazık ki çok güç. Bu nedenle Instagram takipten çıkma toplu şekilde gerçekleştirilecekse, bu uygulamaları kullanmanız bir seçenek olabilir. Tabii ki güvenlik önlemlerini almanız gerektiğini unutmamalısınız. Yani uygulamaları kullandıktan sonra şifrenizi değiştirmeniz bunun için önemli bir güvenlik önlemi olacaktır.

Instagram üzerinden toplu takipten çıkma gerçekleştiremiyorsanız, sizin için “Instagram Toplu Takipten Çıkma Nasıl Yapılır?” isimli içeriği hazırlamaya çalıştık. Aklınıza takılan soruları ve görüşlerinizi de bizimle yorum kısmından paylaşabilirsiniz.

Sıkça Sorulan Sorular

Instagram Üzerinden Toplu Takip Bırakmak Mümkün Mü?

Pek çok özelliği kullanıcılarına sunan, bu şekilde milyarlarca kişiye hitap eden Instagram, bazı özellikleri de ne yazık ki kullanıcılarına sağlayamıyor. Instagram toplu takip bırakma da bunlardan bir tanesidir. Bunun için ne yazık ki üçüncü taraf uygulamalar kullanmalısınız.

Instagram Günlük Takipçi Çıkarma Limiti Ne Kadar?

Instagram üzerinden gerçekleştirdiğiniz işlemlerde limit bulunur. Takipçi çıkarma da bunlardan bir tanesi. Bu nedenle dakikada 1 işlem gerçekleştirmeniz, bu tarz limitleri aşmamanızı sağlar. Ayrıca günde bu işlemler için belirlenen limit de 500’dür.