Threads Nedir?

Threads Nedir?

Threads, yazılar yazıp paylaşabildiğiniz Twitter'a rakip olarak çıkarılan bir sosyal medya platformudur. Son zamanlarda Twitter' da yaşanan birçok kısıtlamaya tepki olarak çıkarılan uygulama ilk andan itibaren kullanıcıların büyük ilgisi ile karşılaştı. Peki, Threads Nasıl kullanılır? Şimdi bu konunun tüm detaylarından bahsedeceğiz.

Threads Nasıl Kullanılır?

Yeni bir uygulama olan Threads' da hesap açmak çok basit. Bir Instagram hesabınız var ise hesaplarınızı eşleştirerek Instagram üzerinden Threads' a kayıt olabilirsiniz.Peki, Threads' da Nasıl Hesap Açılır? Şimdi sizlere bu konunun detaylarından bahsedeceğiz.

Threads' da Hesap Açmak

 Threads' i kullanmak için App Store yada Google Play Store üzerinden  uygulamayı indirmeniz gerekmektedir.

Threads uygulamasını indirip açtığınızda sizi 'Instagram ile giriş yap' seçeneği karşılayacak. Bu butona tıklayıp Instagram üzerindeki tüm bilgilerinizi Threads' a taşıyabilir, isteğe bağlı olarak bilgilerinizi kendiniz manuel olarak ekleyebilirsiniz.


Threads yazacağınız yazılar 500 karakter ile sınırlandırılmıştır. Twitter'daki özelliklerinin hepsi bu uygulamada da mevcut. Aynı zamanda Threads' da yaptığınız paylaşımları Instagram hikayenize ekleyebilirsiniz.

Sıkça Sorulan Sorular

Threads'  da Takipçi Kazanmam Uzun Sürer Mi?

Takipçi kazanmak için belirli bir süre verilememektedir. Hesabınızda paylaştığınız içeriklerin kalitesine ve paylaşım sıklığına göre bu süre artıp azalabilmektedir. Yeni bir uygulama olduğu için aktif kullanılan Threads hesabında takipçi kazanmanız diğer uygulamalara göre daha kolay olabilir.

Threads' da Takipçi Satın Almak Hesabıma Zarar Verir Mi?

Threads Takipçi satın almak hesabınıza zarar değil yarar sağlar. Yüksek takipçiye sahip Threads hesabınız kullanıcıların ilgisini çeker ve potansiyel organik takipçi kazanmanıza olanak sağlar.