TikTok İsim Değiştirme Nasıl Yapılır?

TikTok İsim Değiştirme Nasıl Yapılır?

2017 yılından itibaren tüm dünyayı kasıp kavuran ve her ülkede popülaritesini giderek artıran TikTok, video içeriklerin üretildiği bir sosyal medya platformudur. İnsanların sosyalleşmesini ve birbiri ile yaşadıklarını paylaşmasını sağlayan TikTok, izlenmeye göre kullanıcılarına para da kazandırmaktadır. Bu nedenle TikTok üzerinden kullanıcıların çok ciddi seviyelerde para kazandıklarını görebiliyoruz. Tabii ki her platformda olduğu gibi TikTok’ta da kullanıcıların bazı talepleri olabiliyor. TikTok kullanıcı adı değiştirme de bunlardan bir tanesi. Peki, TikTok isim değiştirmenasıl yapılır? Şimdi bundan bahsedelim.

TikTok’ta İsim Değiştirilebilir Mi?

Popüler sosyal medya platformlarından bir tanesi olan TikTok, sosyal ilişkiler geliştirmek kadar izlenmelerden para kazanmak için de tercih ediliyor. İşte takipçi sayısı arttıkça da yeni talepler ortaya çıkabiliyor. İsim değiştirme de bunlardan bir tanesi. Peki, TikTok kullanıcı adı değiştirme mümkün mü? Evet. TikTok üzerinden kullanıcı adınızı değiştirme şansına sahipsiniz. Eski kullanıcı adınızı kullanmak istemiyorsanız, birkaç küçük işlem sayesinde kullanıcı adınızı değiştirme şansına sahip olabilirsiniz.

TikTok Kullanıcı Adı Değiştirme Nasıl Yapılır?

Kullanıcı adınızdan sıkıldıysanız ya da paylaşımlarınızda mevcut kullanıcı adınızın güzel durmadığını düşünüyorsanız, o halde TikTok isim değiştirme seçeneğini tercih edebilirsiniz. Böylece yeni bir kullanıcı adı ile yeni paylaşımlar yapabilir, potansiyel takipçilerinizin dikkatini çekebilirsiniz. Peki, TikTok isim değiştirme nasıl yapılır? şimdi bunu adım adım anlatalım.

· İlk olarak TikTok uygulamasını açın ve giriş yapmadıysanız kullanıcı adınız ve şifreniz ile giriş yapın.

· Ardından uygulamanın sağ alt tarafında yer alan profil ikonuna dokunun.

· Açılan sayfada “Profili Düzenle” kısmına tıklayın.

· Kullanıcı adı bilginizi değiştirin.

· Ardından “Kaydet” seçeneğine tıklayarak işlemi tamamlayın.

TikTok üzerinden kullanıcı adınızı değiştirmek bu kadar kolay. Kullanıcı adınızın sizi yansıtmadığını düşünüyorsanız siz de yukarıdaki adımları izleyerek kolayca değiştirebilirsiniz. Ancak kullanıcı adı değiştirmenin belirli şartları olduğu unutulmamalıdır.

TikTok İsim Değiştirme Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Milyarlarca kullanıcısı ile dünyanın her yerinde popüler olan TikTok, ilgi çekici video içeriği üretenlere önemli gelirler elde etme fırsatı sunmaktadır. Tabii ki bunu ancak ilgi çekici ve akılda kalıcı bir kullanıcı adı ile yapabilirsiniz. Peki, TikTok isim değiştirme hakkında bilinmesi gerekenler nelerdir?

· TikTok kullanıcı adınızı 30 günde bir değiştirme hakkınız bulunmaktadır.

· Kullanıcı adlarınızın sonuna nokta koyamazsınız.

· Yalnızca harf, rakam, alt çizgi ve noktalardan oluşan kullanıcı adları seçebilirsiniz.

· Doğrulanmış bir TikTok profiline sahipseniz, kullanıcı adınızı değiştirdiğinizde doğrulamanızı kaybedeceğinizi unutmamalısınız.

· Eksi kullanıcı adınızla farklı yerlerde profil linki paylaştıysanız, yeni kullanıcı adına geçildiğinde o linkler çalışmayacak, tıklayanlar yeni profilinize yönlendirilmeyecektir.

Yukarıdaki hususlara dikkat ederek kullanıcı adlarınızı değiştirmelisiniz. Aksi durumda önemli problemler ile karşı karşıya kalabilirsiniz.

TikTok Kullanıcı Adı Hatası Neden Olur?

Kullanıcı adınızı çeşitli sebepler doğrultusunda değiştirmek isteyebilirsiniz. Bu sebeple TikTok kullanıcılarına kolaylık sağlıyor. Ancak bazı durumlarda “TikTok kullanıcı adı kabul etmiyor” hatası ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Peki, bunun sebepleri nelerdir?

· Sık sık kullanıcı adı değiştiriyor olabilirsiniz. TikTok yalnızca 30 günde bir kullanıcı adı değiştirme imkanı sunuyor.

· Kullanıcı adınızın sonuna nokta koymuş olabilirsiniz. TikTok hiçbir kullanıcının kullanıcı adının sonuna nokta koymasına izin vermiyor.

· Harf, rakam, alt çizgi ya da nokta dışında herhangi bir işaret kullanmış olabilirsiniz. Bahsedilen seçenekler dışında herhangi bir işaret kullanamazsınız.

· Kullanıcı adınız hesabınız ile uyumlu olmayabilir. Bu durumda TikTok destek ekibine başvurmalısınız.

· Seçtiğiniz kullanıcı adı başkası tarafından kullanılıyorsa, o kullanıcı adını alamazsınız.

TikTok kullanıcı adı oluşturma konusunda problem yaşıyorsanız, yukarıdaki hususları dikkate almalısınız. Bahsedilen hususları dikkate alarak kullanıcı adı oluşturursanız herhangi bir problem ile karşı karşıya kalmazsınız.

TikTok Kullanıcı Adı Değiştirme Hilesi Nedir?

30 gün geçmeden TikTok isim değiştirme işlemi gerçekleştirilemiyor. Ancak bunun için bir yöntem var. Çoğu kullanıcıda işe yarayan bu yöntem ile 30 gün geçmeden de TikTok kullanıcı adı değiştirmeişlemi gerçekleştirebileceksiniz. İlgili detaylar aşağıdaki gibidir:

· Öncelikle telefonunuzda “Ayarlar” bölümüne girin.

· Ardından telefonunuzun internet ve şebeke bağlantısını kapatın.

· Sonrasında Tarih ve Saat bölümünden tarihinizi 30 günden fazla ileri alın.

· İnternet ve şebeke bağlantınızı tekrar aktif edin.

· Ardından TikTok uygulamasına girin ve Profil > Profili Düzenle adımlarını takip edin.

Yukarıdaki adımları doğru şekilde uyguladığınızda, 30 gün geçmeden de kullanıcı adınızı değiştirebilirsiniz. Bu yöntem pek çok kullanıcı tarafından başarıyla uygulansa da bazılarında işe yaramamaktadır. Siz de deneyerek işe yarayıp yaramadığını gözlemleyebilirsiniz.

Sizin için hazırladığımız “TikTok İsim Değiştirme Nasıl Yapılır?” isimli içeriğimizi burada sonlandırıyoruz. Siz de soru ve görüşlerinizi bizimle yorum kısmından paylaşabilir, bu şekilde içeriğe katkı sağlayıp, farklı sorularınıza cevap bulabilirsiniz.

Sıkça Sorulan Sorular

TikTok Kullanıcı Adını Neden Kabul Etmiyor?

TikTok’un kullanıcı adınızı kabul etmemesinin nedenleri; kullanıcı adının sonunda nokta olması ya da kullanıcı adında harf, rakam, alt çizgi ve nokta dışında sembollerin bulunmasıdır.

TikTok’ta Kullanıcı Adı Değiştirme Süresi Ne Kadar?

Kullanıcı adınızı çeşitli sebeplerle değiştirmek istiyorsanız, o halde 30 gün beklemeniz gerekmektedir. 30 gün sonunda TikTok’ta kullanıcı adınızı değiştirebilirsiniz.