WhatsApp Durumuna Gizliden Bakanları Görme

WhatsApp Durumuna Gizliden Bakanları Görme

Günümüzün en popüler mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, milyarlarca kullanıcısı sayesinde her gün milyarlarca mesajın atılması için ortam oluşturmaktadır. Sesli ve görüntülü görüşme imkanı da veren uygulama, son derece hızlı ve popüler olduğundan hemen herkesin telefonunda yüklü. Her ne kadar WhatsApp’ın gizlilik konusundan sonra Telegram ön plana çıkmış olsa da WhatsApp’ı kimse koltuğundan edecek gibi görünmüyor. Bunların yanında bir de çoğu dijital platformda olduğu gibi WhatsApp’ta da durum, yani hikaye özelliği var. Çoğu kişi bu özelliği kullanıyor ancak bazıları durumlara gizlice baktığından onların kim olduğunu görmemiz mümkün olmuyor. Peki, WhatsApp durumuna gizliden bakanları görme şansımız var mı? Şimdi bundan bahsedeceğiz.

WhatsApp Durumuna Gizlice Bakılır Mı?

Son görülme, okundu bilgisi ve çevrimiçi olunduğunu kapatma gibi özellikler, WhatsApp tarafından kullanıcıların memnuniyetini sağlamak için uygulamaya eklenmiştir. Ayrıca son birkaç yılda WhatsApp’ta ortaya çıkan durum özelliği de oldukça ses getirdi. Günümüzde de çok sık kullanılıyor. İşte burada ortaya çıkan bir diğer nokta da WhatsApp durumlarına gizlice bakmak. Peki, WhatsApp durumuna gizlice bakmak mümkün mü? Evet. Yani kişinin WhatsApp durumuna istediğiniz kadar baksanız da onun bunu görmesini engelleyebilirsiniz. Peki, nasıl?

· Öncelikle WhatsApp uygulamasını açın.

· Ardından sağ üst köşede yer alan “Alt Alta Üç Nokta” ikonuna tıklayın.

· Açılan alandan “Ayarlar” bölümüne girin.

· Sonrasında da sırasıyla “Hesap” ve “Gizlilik” alanlarına giriş yapın.

· Açılan bölümde alt kısımlarda “Okundu Bilgisi” ile karşı karşıya kalacaksınız. Bunu pasif hale getirmelisiniz.

Yukarıdaki adımları uyguladıktan sonra okundu bilgisini kapatmış olursunuz. Artık başkasının mesajını okusanız ya da durumuna baksanız da kişi bunu fark edemez. Aynı şekilde siz de başkalarının okundu bilgisine ulaşamazsınız. İşte bu şekilde okundu bilginizi kapatırsanız, başkalarının durumlarına baksanız bile karşıdaki kişi bunu anlayamaz. Peki, WhatsApp durumuna gizliden bakanları görme mümkün mü? Şimdi bundan bahsedelim.

WhatsApp Durumuna Gizlice Bakanları Görme Nasıl Yapılır?

Karşıdaki kişi kendi WhatsApp’ında okundu bilgisini kapatırsa, sizin durumunuza baksa bile durumu görüntüleyenler arasında o kişiyi göremezsiniz. Ayrıca WhatsApp, duruma gizlice bakanları görme gibi bir özelliği de sunmadı. Bu nedenle bunu herhangi bir yardımcı program ya da uygulama olmadan görüntülemeniz mümkün değil. Peki, üçüncü taraf uygulamalar bunu sağlıyor mu? Bazılarının bunu sağlayan özellikleri bulunuyor. Ancak güvenlik açığı olduğu kesinlikle unutulmaması gerekir. Yoksa programa verdiğiniz kişisel bilgileriniz çalınabilir ve ileride pek çok olumsuzlukla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

WhatsApp Durumuna Gizliden Bakanları Görme Programı

Çeşitli web siteleri ya da uygulamalar sayesinde WhatsApp durumuna gizliden bakanları görmek mümkün olabilir. Ancak bunun gerçekleştirilmesi için ilgili web sitesi ya da uygulamanın sizden kişisel bilgilerinizi istemesi gerekir. İşte asıl risk de burada ortaya çıkar. Bu şekilde sizden alınan kişisel bilgiler kötü amaçlı olarak kullanılabilir ve istemediğiniz mesajların atılması gibi problemlerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Kullanabileceğiniz programlar ise WhatsApp Areo ve WhatsApp Plus olarak bilinmektedir. WhatsApp durumuna kim, kaç kere baktı?sorusunun cevabını merak ediyorsanız bu yöntemleri kullanabilirsiniz. Ancak güvenlik konusunda problem yaşayabileceğinizi kesinlikle unutmamalısınız.

Sizin için hazırladığımız “WhatsApp Durumuna Gizliden Bakanları Görme” isimli içeriğimizi burada sonlandırıyoruz. Siz de soru ve görüşlerinizi bizimle yorum kısmından paylaşarak detaylı bilgi alma şansına sahip olabilirsiniz.

Sıkça Sorulan Sorular

Okundu Bilgisi Kapalıyken Duruma Bakanlar Görülür Mü?

WhatsApp’ta okundu bilgisini kapattığınızda, başkasının durumuna baksanız da karşıdaki kişi bunu göremez. Ancak siz de göremezsiniz. Bunun için çeşitli programlar var ancak güvenlikleri olmadığından sizin için büyük risk taşımaktadır.

WhatsApp Durumuna Bakanları Neden Göremiyorum?

Ayarlar > Hesap > Gizlilik > Okundu Bilgisi adımlarını izleyerek, okundu bilgisini kapattıysanız, durumunuza bakanları ne yazık ki göremezsiniz.